slider

Anasayfa » Tv Shop Ürünleri
Zayıflama Kemeri 5 Motorlu 7 Programlı  5 Motorlu Zayıflama Kemerini Evinizde ve Arabada kullanılabilmeniz için araba çakmak sokeeti ve ev kullanımı için adaptör yanında hediye olarak gönderilmektedir. Yoğun tempoda çal


Stok Durumu :Stokta var

Adet :
84.00TL
Turkiye nin her yerine 9.90 TL

    Zayıflama Kemeri 5 Motorlu 7 Programlı

     5 Motorlu Zayıflama Kemerini Evinizde ve Arabada kullanılabilmeniz için araba çakmak sokeeti ve ev kullanımı için adaptör yanında hediye olarak gönderilmektedir. Yoğun tempoda çalışanlar ve evinde zaman bulamayacanlar için kaçırılmayacak bir ürün. Arabızda yoldayken dahi kullanabilirsiniz.

    5 motorlu programlanabilir zayıflama kemeri yüksek frekanslı titreşimli masaj ve zayıflama kemeri çok yönlü darbe ve vurmalarla insan vücudunun ihtiyacı olan kanın dolaşımını hızlandırır, böylece sağlığa zararlı maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.

    Ürün dış yüzeyi kot kumaştır. Zayıflama kemerini elinize aldığınızda kalite farkını ilk bakışta görebileceksiniz.7 Ayrı Program mevcuttur manuel olarak istediğiniz çalışma modunu seçebilmektesiniz.

     Zayıflama Kemeri Vücudunuzu sıkılaştırırken yüksek frekanslı titreşimi ile rahatlamanızı sağlar. Yüksek frekanslı vibrasyon ve titreşimi ile hızlı etkin bir biçimde belinizin incelmesine, sırt ve karın bölgesindeki yağlarınızın yakılmasına yardımcı yardımcı olur.

    Zayıflama Kemerindeki masaj modu ile yorgunluğunuzu azaltıp vücudunuzun gevseyerek rahatlamasını sağlar. Diğer cihazlardan farklı olarak spiral titreşimler yayar.

    5 motorlu programlanabilir yüksek frekanslı bu ürün ultra manyetik dalga ile bel ve çevresinde oluşan yağ kütlelerini parçalara ayırarak vücuttan atılmasını sağlar. Bu fazla kiloların büyük bir bölümü kemerin sürekli ve düzenli kullanılması ile yakılacaktır.

    Zayıflama ve Masaj Kemerindeki Titreşim ile birlikte ortaya yüksek manyetik dalga, deri yüzeyinden derine nüfus ederek yağ tabakasına baskı uygular ve bu bölgeleri harekete geçirir. Vücut daki yağları kırarak çözülmesini sağlar ve çözülen yağların idrar yolu ile atılmasını yardımcı olur.

    Bu ürün çeşitli kilo yöntemleri ve prensipleri ile yüksek teknolojinin birleşmesinden meydana gelmiş bir üründür. Vücut daki hiçbir bölgeye zarar vermez. Ayrıca titreşimli motorları sayesinde vücudunuza muhteşem bir masaj uygular.

    Zahmetsiz ve hızlı bir şekilde zayıflatır. İş yerinde, evde, arabada istediğiniz heryere rahtlıkla götürebilir ve kullanabilirsiniz.

    Faydaları :

    Karın, bel ve kalça bölgelerindeki yağların yakılmasını sağlar.

    Doğum sonrası kadınların karın bölgesindeki sarkmaların ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.

    Göğüs ve kalçalardaki sinirleri uyarır daha diri durmasına yardımcı olur.

     Vücudun rahatlamasını sağlar ve yorgunluğunuzu giderir.

    Sizi zinde tutar, güçlendirir ve sağlıklı ve daha ince bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

    Kısa bir süre içinde forma girmenizi sağlar

    Zayıflama Kemeri, Masaj Kemeri, Kas Geliştirici

     

    Ürün İçeriği :

    5 motorlu kemer

    Araba çakmak soketi

    Orjinal adaptörü

    Türkçe kullanma kılavuzu

    2 Yıl Garantili

     

     

     

    Ürün Hakkında Yorum Yapın

      Yeni Bir Sipariş Ltd. Şti.