slider

Anasayfa » Spor Fitness Aletleri
Vibro Shape  Zayıflama Kemeri Detay Bilgisi Vücudun her bölgesine uygulanabilir.Karın - Bel - Basen - Boyun - Sırt - Omuz - Bacak Üct ve Alt Baldır sarılarak veya katlanarak kullanılabilen Vurgulu Vibrasyon yöntemi ile çalış


Stok Durumu :Stokta var

Adet :
101.00TL
Turkiye nin her yerine 9.90 TL

    Vibro Shape  Zayıflama Kemeri Detay Bilgisi

    Vücudun her bölgesine uygulanabilir.Karın - Bel - Basen - Boyun - Sırt - Omuz - Bacak Üct ve Alt Baldır sarılarak veya katlanarak kullanılabilen Vurgulu Vibrasyon yöntemi ile çalışan çok güçlü zayıflama ve masaj ürünüdür.

    Sarıldığı bölgede kan dolaşımını aktif hale getirerek o bölgedeki oksijen miktarının artmasına neden olur ve bu da yağ ve selülitlerin yakılarak idrar veya ter yoluyla atılmasına yardımcı olur.Kireçlenmekulunç oluşumunu önler.Ergonomik oluşundan sarıldığı her bölgeye aktif masaj uygular.Ağrılarkan dolaşımı düzensizliğinekas adele sertliğine yardımcı tedavidir.

    Diyetisyenler sabah aç karnına 12 dakikalık seans;öğle ve akşam yemeğinden yaklaşık 2 saat sonra 12 dakikalık seanslar önermektedir.Sabahları aç karnına bir bardak sıcak su içine iki kahve kaşığı elma sirkesi katılarak içilen sıcak suyun da metabolizmayı hızlandırdığı ve zayıflamanıza faydası olduğu bilinmektedir.Bu egzersiz süresince istediğimiz sıklıkta fazla doymamak şartıyla gıda tüketimimize devam edebilirsiniz.Vibro Shape Cosfer zayıflama ve masaj kemeri metabolizmayı hızlandırdığından yemeklerden önce en az bir bardak ılık su içmemiz tavsiye edilir.

    VİBRO SHAPE ZAYIFLAMA KEMERİNİN FAYDALARI :

    Günümüzde zayıflama ile ilgili olarak birçok yöntem uygulanmasına rağmen bu cihazın yöntem farklılığı tekrar kilo alınmasını engeller.

    Fazla kiloların atılmasını sağlar.

    Basenlerde istenen fiziki durumu sağlar.

    Selülitleri giderilmesinde yardımcıdır.

    Hamilelik sonrası oluşan karın sarkmalarında yardımcı tedavidir.

    Bacak kasılmalarıkrampbacak şişliğinde yardımcı tedavidir.

    Karın ve Bel Bölgesi : Vibro Shape masaj kemerinin en etkili olduğu bölgedir.Bu bölgede yapılacak düzenli kullanım;yağların yumuşayıp erimesine ve doğum sonrası oluşan sarkmaların giderilmesinde çok etkilidir.

    Boyun Sırt ve Omuz Bölgesi : Vibro Shape masaj kemerisinirsel kasılmalaryorgunluk ve fiziksel ağrıların çoğuboyun ve omuz kasları ile bağlantılıdır.Boyun bölgesine çaprazlama asılarak kullanımı vücudun rahatlamasınıağrıların azalmasını sağlar.

    Bacak Ayak ve Baldır Bölgesi : Vibro Shape  masaj kemeri özellikle ayakta çalışanların ortak şikayeti olan bacak ve ayak ağrılarını dindirmek için üst-alt baldırlara sarılarak masaj uygulanır.

     

    Nasıl Kullanılır :

    1 - Kemeri vücudunuza iyice sarın ve bağlayıcı ile ölçüsünü ayarlayın.

    2 - Adaptörün fişini kemerin güç bağlayıcısına yerleştirin.

    3 - Güç adaptörünü prize takın.

    4 - Kemeri çalıştırmak için Aç/kapa tuşuna bir kere basın.Otomatik mod çalışacaktır.Manuel moda geçmek için Mod tuşuna basın.

    5 - Strong veya Weak düğmesine basarak titreşim yoğunluğunu ayarlayabilrisiniz.(Bu işlem manuel mod için geçerlidir)

    6 - On zaman ayar tuşu ile 5-8-10-12 dakikalık seçimler yapabilirsiniz.

    Vücuda manyetik etkisi yoktur ve elektrik vermez.

    Aşırı ısınmada cihaz soğuyana kadar otomotik olarak duracaktır.

    Hamile bayanların hamilelik sonrası fazla kilolardan kurtulabileceği çok güçlü harika bir üründür.Varisli bölgenin üzerine direkt uygulanmaz.

    Bel ve boyun fıtığındasinirlere olan baskıyı azaltıp o bölgedeki uyuşmuş sinir uçlarına canlılık kazandırırağrıları giderir.

    Günde 2 veya 3 kez yapılması halinde etkisi mükemmeldir.Her seansta 12 dakika uygulanması tavsiye olunur.Seans arası en az 3 saat olmalıdır.

    Otomatik düğmesine basılarak çalıştırılır ve tüm masajı kendi otomatik uygular.Vurgulu Vibrasyon tekniğini 4 hız kademesinde uygular ve çok güçlü-etkin bir üründür.

    Hızlı-Yavaş tuşlarına basılarak manuelde kullanılabilir.

    Garanti Süresi : 2 YIL

     

     

     

    Ürün Hakkında Yorum Yapın

      Yeni Bir Sipariş Ltd. Şti.