slider

Anasayfa » Tv Shop Ürünleri
50 Mt. Mesafeli Ultrasonik Köpek Kovucu ve Eğitici Sokaklarda başıboş dolaşan agresif köpeklerden hemen hemen herkes çekinir. Şimdi bu büyük sorundan kurtulmak isteyen herkesin her zaman yan


Stok Durumu :Stokta var

Adet :
26.00TL
Turkiye nin her yerine 9.90 TL

    50 Mt. Mesafeli Ultrasonik Köpek Kovucu ve Eğitici

    Sokaklarda başıboş dolaşan agresif köpeklerden hemen hemen herkes çekinir. Şimdi bu büyük sorundan kurtulmak isteyen herkesin her zaman yanlarında bulundurmak isteyecekeri, saldırgan köpeklere hiçbir zarar vermeden sizden uzaklaştıracak Taşınabilir Ultrasonik Köpek Koruyucu.

    Dağcılar, Avcılar, Köpek sahipleri ve saldırgan köpeklerden korunmak isteyen herkese. Üstelik bir eğitim aracı olarakta kullanılabileceğiniz bu cihaz sayesinde ister kendinizi savunun ister köpekleri uzaklaştırın.

    Köpeği yaralamadan ve hiçbir zarar vermeden sizden uzaklaştırır. Köpekler için tasarlanmış ultrasonik ses yayan bu cihazla artık gereksiz yere havlayan ya da saldırma eylemindeki köpekleri bertaraf edebilirsiniz.

    İnsana sessiz gelen sadece köpekler tarafından duyulabilien ses dalgaları köpekleri sakinleştirir ve kendinizden uzaklaştırır. Hem köpekler, hem de kediler üzerinde etkilidir.

    Üstelik geceleri de kullanabileceğiniz her zaman yanınızda olacak  el feneri sayesinde yolunuzu aydınlatabilirsiniz.
    Bu cihaz, 50 metre uzaktaki köpekler için bile duyulabilir ultrasonik dalgalar iletmek için tasarlanmıştır. Kullanımı herkes için uygundur. Özellikle  yürüyüşcüler, koşucular artık daha güvenli spor yapabilecekler.

    Ürün Anahtar Özellikleri:
    - 50 metreden etkilidir.
    - 150 dB ses yüksekliğine sahiptir.
    - CE onaylıdır.
    - Siren özelliği Kedi ve Köpekleri ikaz eden düşük seviyeli bir sestir.
    - Ürünün yan tarafındaki tuş sayesinde tek ledli flash olarakda kullanabilirsiniz.
    - Hayvanlara zarar vermemek için çok yakından ve sürekli basılı tutarak kullanmayınız.
    - Sadece gerektiği kadar basınız (2-3 saniye).
    - Cihazı tuttuğunuz köpeğin duyma güçlüğü olabileceğini unutmayınız.
    - El fenerini, hava karardığında On/Of düğmesinden açıp kapatabilirsiniz. Işık zayıfladığında pilini değiştiriniz.

    Ultasonik Köpek Korunma Cihazı sadece korunma amaçlıdır, saldırgan olmayan ve istirahat halindeki köpeklerde denemeyeniz.

    Eğitim Amaçlı Kullanım:
    Ultrasonik dalgalar siz düğmeye basmayı durdurana kadar yayılmaya devam edecektir. Örnek olarak köpeğiniz çimleri eziyorsa o esnada ultrasonik sesi gönderdiğinizde çimlerin üzerinde her zaman o sesin geleceğini düşünerek çim üstünde gezinmekten vazgeçer bu şartlı refleks yöntemi ile eğitme biçimidir.

    Kendinizden Uzaklaştırma Amaçlı Kullanım:
    Saldırgan bir köpekle karşılaştığınızda düğmeye basınız cihazı köpeğe doğru tutun ve düğmeye basmaya devam edin. Ultrasonik dalgalar aralıklı bir biçimde yayılacak,köpek bu sesten rahatsız olup ayrıca korkarak uzaklaşacaktır.
    Not: Cihaz üzerindeki sürekli yanan Led ışığını ara ara kontrol edip sinyal zayıf olması durumunda pilleri değiştirin .

    Ultrasonik Ses Nedir:

    Saniyedeki titreşim sayısı 20.000 den fazla olan ses titreşimlerine ultrasonik (ses üstü) ses denir. Ultrasonik ses, günlük hayatta ve teknolojide kullanılır. Ultrasonik ses insan kulağı tarafından duyulamaz.
    • Ultrasonik sesler, bazı hayvanlar tarafından (kedi, köpek, yunus) duyulabilir. Bu hayvanların eğitiminde ultrasonik ses çıkartan düdükler kullanılır.
    • Ultrasonik seslerin yan etkisi bulunmadığı için hamile bayanların bazı hastalıklarının teşhis ve tedavisinde kullanılır. (Kalp problemi, tümör, böbrek taşı, safra kesesi taşı tespitinde ve böbrek ve safra taşlarının kırılmasında kullanılır).
    • Ultrasonik ses, titreşim sayısı fazla olduğu için duyulabilen sese göre 100 bin kat daha fazla enerjiye sahiptir. Bu sesler duyulabilen seslere göre daha kolay yönlendirilir ve bu nedenle de teknolojide kullanılır. (Borunun kalınlığı veya çatlak olup olmadığı kontrol edilebilir).
    • Ultrasonik ses, dezenfekte işlemi için kullanılır. (Gözlük ve takıların temizlenmesi için kullanılır).
    • Heterojen karışımların karıştırılması için kullanılır.
    • Beton blokların delinmesi için kullanılır.
    • Katı maddelere şekil vermek için kullanılır.
    • Anne filin çıkardığı ultrasonik ses, yavru filleri bulmak için, erkek filin çıkardığı ultrasonik ses diğer filleri uzaklaştırmak için kullanılır.
    • Karanlık ortamlarda uçabilen yarasalar ultrasonik sesler çıkartarak bu seslerin yansıması sonucu yönlerini bulurlar veya avlanırlar.
    • Ultrason cihazı, ultrasonik sesin üretilmesi prensibine göre çalışır. Ultrason cihazı sayesinde iç organlara ultrasonik sesler gönderilir ve bu ses dalgaları iç organlara tarafından yansıtılarak bilgisayarlar sayesinde görüntü halinde ekrana düşürülür.

    Ürün Ölçüleri:

    En: 5 cm
    Boy: 11 cm
    Yükseklik: 3.2 cm
    Ağırlık: 95 g
    1 Adet 9V pil ile çalışmaktadır. (Pil pakete dahildir.)

    Ürün Hakkında Yorum Yapın

      Yeni Bir Sipariş Ltd. Şti.