slider

Anasayfa » Gizli Kameralar
Tezgah Mengenesi Mini Masa Mengenesi Tezgah Üstü Mengene çalışılacak malzemeye rahat bir açıdan yaklaşılmasını sağlar. Mini Tezgah Tipi Mengene sağlam bir denge kurmak için eğ


Stok Durumu :Stokta var

Adet :
26.00TL
Turkiye nin her yerine 9.90 TL

    Tezgah Mengenesi Mini Masa Mengenesi

    Tezgah Üstü Mengene çalışılacak malzemeye rahat bir açıdan yaklaşılmasını sağlar.
    Mini Tezgah Tipi Mengene sağlam bir denge kurmak için eğilme ve bükülmeye engel olur.
    Masa Mengenesi kelepçe mekanizması, bağımsız tutma kelepçesi ve alet tutma mekanizması sayesinde kolay ve pratik bir kullanım sağlar.

    Özellikle büyük ağır Mengene Çeşitleri ile aynı işlevi gördüğünden ebatları ve ağırlığı ile her yerde kullanabilme özelliğine sahiptir.
    25 mm kalınlığında masa ve tezgaha rahatlıkla monte edilebilir.
    Max 17 mm genişliğinde açılabilir.
    Mengeneler Yapı Olarak 3 Parçadan Meydana Gelir:

        Gövde: Mengenenin sabit olan parçası olup, üzerinde bir vida yuvası ve sıkıştırılacak maddeyi tutacak sabit bir sıkıştırma yüzeyi vardır.
        Vidalı Kısım: Sabit gövde üzerindeki vida deliğine uygun ve sıkıştırılacak eşyayı tutacak, hareketli sıkıştırma parçasını hareket ettiren bir vidadan müteşekkildir.
        Vida Kolu veya Sıkıştırma Kolu: Vidayı döndürmeye yarayan, ekseriya vidaya geçmeli olan parçadır. Mengenelerde sıkıştırma işi, vidalı kısmın vida kolu (mengene kolu) veya başka bir sistemle döndürülmesiyle gerçekleşir. Vidanın her tam döndürülmesi sonucunda vida, bir vida adımı kadar ilerleyerek, tutturulan parçayı sıkıştırır. Vida kolunun uzun olması ve kolu çeviren kimsenin kuvveti nispetinde daha fazla bir sıkıştırma olayı meydana gelir.

    Mengenenin sıkıştırıldıktan sonra gevşememesi ise, vida ile vida yuvası arasındaki sürtünme kuvvetinin büyüklüğü sebebiyledir.

    Tezgah Mengenesi Ölçüleri:
        Boy: 12,5 cm
        Derinlik: 9 cm
        Yükseklik: 5 cm

     

    Ürün Hakkında Yorum Yapın

      Yeni Bir Sipariş Ltd. Şti.