slider

Anasayfa » Gizli Kameralar
Termometre Gizli Kamera Harekete Duyarlı Kumandalı Harekete Duyarlı Termometre Gizli KameraOda sıcaklığını gösteren termometreli gizli kameraTermometre görünümlü harekete duyarlı gizli kamera, aynı zamanda k


Stok Durumu :Stokta var

Adet :
252.00TL
Turkiye nin her yerine 9.90 TL

    Termometre Gizli Kamera Harekete Duyarlı Kumandalı


    Harekete Duyarlı Termometre Gizli Kamera
    Oda sıcaklığını gösteren termometreli gizli kamera

    Termometre görünümlü harekete duyarlı gizli kamera, aynı zamanda kameralı termometremiz oda ısısını gösterir, böylece kimseler tarafından kamerası olduğu anlaşılmaz.Video formatı AVI olup, 30 fps ile 720 x 480 piksel sayesinde sesli, renkli video kaydı yapar. Cihazımız sürekli harekete duyarlı modunda çalışır ve tam şarj ile 4 saate kadar video kaydı oluşturur.
    Gizli kamera nerelerde kullanılabilir?

    Harekete duyarlı gizli kamera Dadı bakıcı - Ev - İş yeriniz gibi bir çok alanda kullanabilir ve böylece arkanızdan neler oluyor kontrol edebilirsiniz.
    Harekete duyarlı özelliği nedir?

    Harekete duyarlı modu sayesinde 250 saate kadar bekleme konumunda hazırda bekler, herhangi bir hareket algılama yaptığında otomatik olarak video kayda başlar ve kayıt esnasında 3 dakika içerisinde kamerası bir algılama yapmaz ise otomatik olarak Videoyu kayıt altına alır ve bir sonraki hareket algılama yapana kadar bekleme modunda hazırda bekler.
    Yapılan kayıtlar nasıl izlenir?

    Yapılan video kayıtlarını izlemek için kutu içeriğinden çıkan USB kablosu ile bilgisayarınızla bağlantı kurup ilgili kayıtları izleyebilir, silebilir veya bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.
    Kamera nasıl şarj olur?

    Gizli kamerada dahili şarj edilebilir bataryası mevcut, Gizli kameranın kutu içeriğinde çıkan USB kablosuyla bilgisayardan şarj edilir.
    Termometreli Gizli Kamera özellikleri

        Termometrede oda ısıyı gösterme
        Harekete Duyarlı kamera özelliği
        Artırılabilir Hafızası
        10 Saat Sesli, Renkli Video kayıt özelliği
        AVI formatında 30 fps 1920 x 1080 Piksel
        LED göstergesi sayesinde kolay kullanım

    Kutu içeriği

        Termometreli Harekete Duyarlı Gizli Kamera
        USB Data Kablosu aynı zamanda Bilgisayardan şarj için kullanılır
        Kullanım Kılavuzu
        Garanti Belgesi

    Yasal Uyarı:

    Cihazın, tehdit, şantaj, kişilik haklarına tecavüz vs. gibi kanuna aykırı kullanım halleri ve bu tür kullanım sebebiyle menfaat temini suç teşkil etmektedir. Cihazın bu tür kullanım hallerinde doğabilecek yasal sorumluluk kullanıcıya ait olup bu tür uygulamalarda firmamız ve/veya satıcı sorumlu tutulamaz..!

    Ürün Hakkında Yorum Yapın

      Yeni Bir Sipariş Ltd. Şti.