slider

Anasayfa » Ses Müzik Sistemleri
Telefonlar İçin Taşınabilir Kablosuz Hoparlör


Stok Durumu :Stokta var

Adet :
42.00TL
Turkiye nin her yerine 9.90 TL

    Telefonlar İçin Taşınabilir Kablosuz Hoparlör

    İstediğiniz her yerde müzik keyfi sizinle! Kablosuz Hoparlör ile müzik keyfine ulaşmak için telefonunuzu üzerine koymanız yeterli.

    Tasarımı her ne kadar kara kutuyu anımsatsa da aslında bu siyah kaplı ürün Taşınabilir Kablosuz Hoparlör. Eğer müzik dinlemeyi seviyor ve bir o kadarda ses kalitesine önem veriyorsanız bu küçük ama başarılı ürünü kullanmalısınız.

    Mobil cihazlar için tasarlanan bu ürün evde, işte ve günlük yaşamınızın her alanında size müzik keyfi sunmak için biçilmiş bir kaftan. Ürünü kullanmak için yapmanız gereken sevdiğiniz müziği mobil cihazınızın medya oynatıcısında açıp hoparlörü Açma-Kapama tuşunun üzerine gelecek bir şekilde yerleştirmek. Her hangi kablo bağlantısı gerektirmeyen ürünWireless teknolojisi kullanılan bütün cihazları çalıştırıyor.

    Özellikle iPhone ve Android cihazlarda daha fazla performans alacağınıza söyleyebiliriz. Cihazınızın hoparlöründen çıkan ses dalgalarını Wireless teknolojisi sayesinde Taşınabilir Kablosuz Hoparlöre aktarıyor ve ürünün sağ ve sol tarafında bulunan Mini hoparlör sayesinde 2 kat daha fazla ses kalitesi alabiliyorsunuz.

    Ön panelde bulunan Açma-Kapama tuşu sayesinde cihazı çalışır konuma getirebilirsiniz. 3 adet kalem pil sayesinde çalışan ürünü 15 saat aralıksız kullanabilir isterseniz 2 voltluk Micro USB Kablo sayesinde şarj edebilirsiniz ancak şarj edeceğiniz pillerin şarjlı pil özelliğine sahip olması tercih sebebiniz olmalı. Ürünün pilinin bittiğini ise ön panelde açma-kapama tuşunun hemen altında bulunan mavi ışık sayesinde öğrenebiliyoruz. Koyu mavi yana ışık eğer saydamlaşmış ise bu pilinizin az kaldığının göstergesidir.

    Arka panelde bulunan Micro USB girişinin yanında bir de cihazınızı bilgisayarınıza ya daWireless teknolojisine sahip olmayan telefonunuz bağlamak için 3,5mmlik bir ses girişi (jak)mevcut.

     

    Ürün Özellikleri:

    • iOS, Anroid ve Wireless Teknolojisine sahip cihazlarda çalışıyor.
    • 3,5mmlik jak sayesinde PC ya da Wireless Teknolojisine sahip olmayan cihazlara bağlanabilme özelliği.
    • Micro USB ile şarj edilebiliyor
    • Şarjlı Pili sayesinde 15 saat çalışıyor
    • Renk : Siyah


    Paket İçeriği:

    • 1 adet Taşınabilir Kablosuz Hoparlör
    • 1 adet Şarjlı Batarya

    Ürün Hakkında Yorum Yapın

      Yeni Bir Sipariş Ltd. Şti.