slider

Anasayfa » Cep Telefonu Aksesuar
Aynı Anda İki Cihazı Şarj Edebilen Yüksek Kapasiteli SM10 PowerBank Sağladığı faydaya karşın taşınabilirlik noktasında sınıfta kalan geleneks...


Stok Durumu :Stokta var

Adet :
244.00TL
Turkiye nin her yerine 11.90 TL

    Aynı Anda İki Cihazı Şarj Edebilen Yüksek Kapasiteli SM10 PowerBank

    Sağladığı faydaya karşın taşınabilirlik noktasında sınıfta kalan geleneksel PowerBank’lerin aksine avuç içinde taşınabilecek ölçülere sahip olan Safe SM10, boyutlarından beklenmeyecek yeteneklerle geliyor. İkisi giriş ikisi çıkış olmak üzere toplam dört bağlantı noktasıyla donatılan ürünü, Micro USB portunun yanı sıra Lightning portu üzerinden de şarj edebilirsiniz. Her iki USB çıkışından 5V 2.4A akım sağlayan SM10 PowerBank telefonları hızlıca şarj edebiliyor. LG marka Li-Po bataryalarla üretilen ve uzun soluklu kullanımlarda, ilk günkü performansını koruyan modeli, yalnızca 233 gramlık ağırlığıyla cebinizde, el çantanızda ve laptop çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Modelin kutu içeriğinden, PowerBank ile birlikte; taşıma kılıfı, Micro USB kablosu ve kullanım kablosu çıkıyor.

    Hem Dayanıklı Hem de İşlevsel Tasarım 

    Artık hayatın vazgeçilmez bir parçası haline gelen akıllı cihazların bataryaları, mobil veri ve ekran kullanımlarına bağlı olarak gün içerisinde bitebiliyor. Gold, siyah, rose, gri ve füme olmak üzere beş farklı renkte üretilerek akıllı cep telefonu ve tabletlerle görsel açıdan uyum sağlayan LPB-SM10 PowerBank, yoğun tempolu bir çalışma hayatı olanların en gözde ve işlevsel teknolojik aksesuarlarından biri olabilir. Tamamen metalden üretilen gövdesiyle dışarıdan gelebilecek darbelere ve düşmeye karşı dayanıklılık kazanan PowerBank, sıklıkla doğa yürüyüşlerine çıkanların da beklentilerine yanıt veriyor. Trekking esnasında telefonunuzu navigasyon amaçlı kullanıyorsanız yönelebileceğiniz SM10 PowerBank’in üzerindeki LED aydınlatma aracılığıyla batarya doluluk oranını gerçek zamanlı olarak öğrenebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her zaman, Android ya da iOS olması fark etmeksizin her türlü akıllı cep telefonu ve tabletinizi, Safe PowerBank ile şarj edebilirsiniz.

    10050mAh Safe PowerBank ile Şarj Kaynaklı Sorunları Geride Bırakın

    Yan sanayi şarj cihazlarında karşılaşılabilen ve şarj ettiği cihaza kalıcı olarak hasar vermeye kadar gidebilen sorunlardan çekinen kullanıcı ve bayilerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği Safe SM10 PowerBank, teknik kabiliyetleriyle öne çıkıyor. Halihazırda kullandığı LG bataryaya ek olarak; güvenli şarj için kısa devre koruması, aşırı akım koruması, şarj koruması gibi birçok güvenlik çözümü, ürüne değer katıyor. Bilgisayar, telefon şarj cihazı gibi birimlerin yanı sıra Lightning uyumlu Apple cihazlarla da şarj edebileceğiniz 10050mAh Safe PowerBank ile şarj kaynaklı sorunları geride bırakabilirsiniz.

    Teknik Özellikler

     Micro Giriş  5V-2.0A
     Lightning Giriş  5V-1.0A
     1. USB Çıkış  5V -2.4A
     2. USB Çıkış  5V - 2.4A
     Çıkış Total  36w
     Ölçüler  21.97mm-100.44mm-61.80mm
     Kapasite    10050 mAh
     Ağırlık 233 gr
     Renkler  Gold, Siyah, Rose, Gri, Füme

     

    Ürün Özellikleri

    •    Led ışıklı göstergeli
    •    2 Adet USB çıkışı
    •    Lightning kablo ile şarj edebilme
    •    İki cihazı aynı anda şarj edebilme
    •    Güvenli şarj için devre koruması
    •    LG Li-Po batarya teknolojisi
    •    Dayanıklı metal kasa

    Kutu İçeriği

    •    SF10 10.000mAh Taşınabilir Şarj Aleti / Powerbank
    •    Micro-USB Kablo
    •    Taşıma Kılıfı
    •    Kullanım Kılavuzu

    Uyumluluk

    •    Akıllı telefonlar, tabletler ve daha fazlası için

    Garanti - LinkTech'te Gönül Rahatlığı Standart

    LinkTech'ten satın aldığınız her ürün 24 ay garanti ve teknik servis desteğiyle gelir. Müşteri temsilcilerimiz tüm sorularınızı cevaplamaktan memnun olacaktır.

    LinkTech Ailesinin Bir Üyesi Olmaya Ne Dersiniz?

    2008’de başladığımız cep telefonu aksesuarı üretimi sürecinde kazandığımız deneyimlerle tasarladığımız ve gerek müşteri gerekse bayi geri bildirimleriyle başarısını kanıtlayan 10050mAh Safe PowerBank, sahip olduğunuz akıllı cihazları şarj etmekle kalmıyor, hem ergonomik hem de dayanıklı yapısıyla gün boyunca en önemli yardımcılarınızdan biri haline geliyor.

    Sektör deneyimimiz ve kalite odaklı üretimimiz sayesinde birebir iletişim halinde olduğumuz müşteri ve bayilerimizden daima övgü dolu geri bildirimler alıyoruz. Yüksek performanslı ve müşteri memnuniyeti garantili ürünlerimizle yalnızca Türkiye’de değil Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da dahi en çok tercih edilen telefon aksesuar markaları arasındayız. Siz de kaliteli LinkTech ürünlerini kendi müşterilerinizle buluşturmak isterseniz, bizimle iletişime geçebilir, ailemizin bir ferdi olarak yüksek kazanca ortak olabilirsiniz.

     

     

    Ürün Hakkında Yorum Yapın

      Yeni Bir Sipariş Ltd. Şti.