slider

Anasayfa » Gizli Kameralar
USB Şarj Adaptörü Gece Görüş Gizli Kamera HD lens ve gece görüş özelikleriyle prize takılı olduğu sürece sürekli olarak çalışarak sesli ve renkli görüntü kaydı yapabilen tam profe


Stok Durumu :Stokta var

Adet :
336.00TL
Turkiye nin her yerine 9.90 TL

    USB Şarj Adaptörü Gece Görüş Gizli Kamera

    HD lens ve gece görüş özelikleriyle prize takılı olduğu sürece sürekli olarak çalışarak sesli ve renkli görüntü kaydı yapabilen tam profesyonel casus gizli kameradır, USB şarj adaptörü içine gizlenmiştir.
    Normal 5 voltluk bir USB şarj aleti olarak da Telefon, Mp3 vb. şarj etmek için kullanabileceğiniz bu adaptör kamera, şarj için kulanıldığı sırada da kayıt yaparak kesintisiz kullanım imkanı verir.
    Resim çekme özelliğine de sahip olan bu casus adaptör kameranın kaydettiği görüntüler USB bağlantısı ile veya TF kart ile bilgisayara aktarılarak kolaylıkla izlenebilir. 32 GB`a kadar hafıza kartı desteği mevcuttur.


    Adaptör gizli kamera profesyonel bir gizliliğe sahiptir.

    Görünümü normal bir adaptör şeklindedir.Hafıza kartına kayıt özelliği ve prizdeyken sonsuz enerji kaynağı sayesinde pil bitti derdi olmaksızın günler, aylar boyu çekim yapabilmenizi sağlar.
     
    Otomatik harekete duyarlı kayıt özelliği uzaktan kumandası sayesinde herhangi bir buton ve switch kullanmanıza gerek kalmadan prize taktığınızda kumandası ile kayıt başlatabilirsiniz  Prize takıldığı andan itibaren görüş alanı içerisinde herhangi bir hareketlilik algılaması ile birlikte kayıda başlar ve hareket devam ettiği sürece kayıda devam eder. Hareketliliğin sona ermesi ile birlikte otomatik olarak bekleme moduna geçer ve yeni bir hareket algılayana kadar kayıda başlamaz. Bu harika özelliği sayesinde SD kart hafızasını boş yere doldurmadığı gibi, mevcut kayıdı izlerken de boş ve gereksiz görüntüleri izlemek için vakit harcamazsınız.
     
    Yapılmış olan kaydı izlemek için adaptör gizli bölümündeki SD hafıza kartı yuvasından çıkartılarak herhangi bir kart okuyucu aracılığı ile bilgisayarınız üzerinde kolaylıkla izleyebilirsiniz.  Mevcut video kaydı Mpeg4 formatında ve .avi uzantılı olarak kaydeder. Herhangi bir ek programa ihtiyaç duymadan kayıtlarınızı medya oynatıcınız ile açarak izleyebilirsiniz.
     
    Adaptör gizli kameranın yalnızca prize takılması, kurulum için yeterli olmaktadır. Adaptör gizli kamera haricinde ekstra bir ekipmana ihtiyaç duyulmaz.  Tak-Çalıştır özelliği ile her ortamda tam gizlilik ile sesli video çekimleri yapabilmeniz son derece kolaydır. Ev ortamınızda dadı ve çocuk takibi, olası bir hırsızlığa karşı güvenlik kamerası olarak kullanılabileceği gibi ofis ortamınızda da personel takibi, kasa güvenliği ve olası hırsızlıklara karşı başarıyla ve sorunsuzca kullanılır.
     

     

    Ürün Hakkında Yorum Yapın

      Yeni Bir Sipariş Ltd. Şti.